ADATVÉDELMI, JOGI NYILATKOZAT

A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője: ADERTIS Informatikai Fejlesztő és Szolgáltató Kft.
   
Székhely, postacím: H-1133 Budapest, Gogol u. 13.
Adószám: 14781218-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-919558
   
Központi email: info [kukac] adertis.hu
Telefonszám: +36 1 44 33 500

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

A weboldalon megjelenített dokumentumokat, információkat, vagy más írott anyagokat az Adertis Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. Tájékoztatjuk Önt, hogy a weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti. Az Adertis Kft. weboldalai, illetve annak tartalma (adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja), vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a honlap tulajdonosa jogosult. Az Adertis Kft. logó és a Társaság márkanevei, illetve az egyéb honlapon található márkanevek az Adertis Kft. kereskedelmi védjegyei.


Az Adertis Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, honlapba építeni, sajátként feltüntetni, vagy tárolni. Az Adertis Kft. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

FELELŐSSÉG

Az Adertis Kft. nem tartozik felelősséggel azokért a károkért, amelyek a weboldal használatából, használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, rendszerhibából, információ továbbítás késedelméből, vírusból, vagy más rosszindulatú kódból, illetőleg az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatása következtében keletkeznek. Az Adertis Kft. nem vállal felelősséget a weboldalról link segítségével elérhető más weboldalakon szereplő információk tartalmi helyességéért, illetve azon oldalakon alkalmazott személyes adatvédelmi gyakorlatáért.

SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME

Az Adertis Kft. a weboldal használata során tudomására jutott személyes adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 2011. évi CXII.törvény, valamint az egyéb hatályos jogszabályok adat-és titokvédelmi rendelkezései szerint kezeli. Amennyiben Ön akár a weboldalon található űrlapokon keresztül, akár e-mailen keresztül személyes adatot juttat el hozzánk, azzal hozzájárul ezen adatok Adertis Kft. által – legfeljebb az adatrögzítéstől számított 3 évig történő nyilvántartásához és kezeléséhez. Az oldalon közölt adatokat kizárólag az Adertis Kft. alkalmazottai ismerhetik meg, kizárólag az adatkezelés céljának megfelelő tevékenységük keretében.

Az Adertis Kft. fenntartja jogát a jelen adatvédelmi tájékoztató módosítására.

Adertis Kft. 2018. március 1.

INFORMÁCIÓ- ÉS AJÁNLATKÉRÉS


+36 1 44 33 500
info@adertis.hu
Munkanapokon 9-17

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT- ÉS RENDSZERTÁMOGATÁS


+36 1 44 33 500
helpdesk@adertis.hu
Munkanapokon 8-17

MŰSZAKI HIBABEJELENTÉS


+36 1 44 33 501
noc@adertis.hu
7/24 ügyelet